Over mij

Heel graag deel ik mijn expertise en enthousiasme voor medezeggenschap met je.  Meedenken en meepraten over het beleid is boeiend en geeft je de mogelijkheid het beleid te beïnvloeden. Dit was voor mij de reden mij in medezeggenschap te verdiepen en om mijn kennis en ervaring met je te delen.

De trainingen die ik geef zijn vooral gericht op de praktijk. Aan de hand van voorbeelden en casuïstiek krijg je inzicht in de Wet op de Ondernemingsraden en wordt veel aandacht besteed aan het overleg.

Podcasts

Ik laat je ook graag kennis maken met mijn podcasts om je zodoende meer inzicht te geven in wat een OR kan en mag doen, hoe ze dit kunnen doen en vooral ook om je op een laagdrempelige kennis te laten maken met het werk van een OR. Als je mijn podcasts beluistert, merk je ongetwijfeld dat ik medezeggenschap erg belangrijk vindt. Medezeggenschap geeft je namelijk de mogelijkheid invloed te hebben op de arbeids- en werkomstandigheden van jezelf en je collega's en het  beleid van de organisatie waar je voor werkt.

Coaching

Het is ook mogelijk om teambegeleiding en (persoonlijke) coaching gebaseerd op onbewuste drijfveren te volgen. Ik ben er van overtuigd dat deze vorm van training/coaching leidt tot teams die onderling ook echt als team kunnen functioneren. Hiervoor maak ik gebruik van geaccrediteerde coaches.

Als je je onbewuste drijfveren kent, kun je echt stappen maken in het leven. Of andere mensen blijvend in beweging krijgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRAININGEN

Basistraining Wet op de Ondernemingsraden

Training: Het overleg

Training: Het adviesrecht

Training: Het Instemmingsrecht

Training: Beroepsrecht en mediation

Training: De BOB methode

Training: Voor bestuurders